Over ons

Producten

Kwaliteiten

  • Altijd goed bereikbaar
  • Vele modellen in het assortiment
  • Exclusieve urnen
  • Juiste prijs kwaliteit verhouding

Wie zijn wij?

Natuursteenbedrijf Van Leeuwen Natuursteen is opgericht in 1971 als eenmanszaak. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers.

Bij Van Leeuwen Natuursteen staan wij bekend als een vertrouwd adres voor de levering en plaatsing van grafmonumenten. In onze showroom vindt u naast de vele grafstenen en urnstenen een groot assortiment van grafaccessoires en (mini-)urnen.

Wij zijn ook al ruim 40 jaar gespecialiseerd in maatwerk voor de bouw, zoals onder meer vloertegels, deur- en raamdorpels, vensterbanken, WC-plateaus, aanrechtbladen, gevelplinten, deuromlijstingen, trappen, brievenbussen en eerste steen platen. Alle natuursteen voor badkamers, keukens, woonkamers en buitentoepassingen.

Wij staan garant voor de bewerking en levering van kwalitatief hoogwaardige en duurzame natuursteen producten. Van Leeuwen Natuursteen werkt met de modernste machines; vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel.

Ook het ambachtelijk handwerk is bij ons in goede handen. Zo zijn er naast de keuze van diverse natuursteensoorten ook talloze afwerkingen mogelijk, zoals onder meer gepolijst, gezoet, geborsteld, gebrand, gebouchardeerd en gefrijnd natuursteen.

Graag neemt Van Leeuwen Natuursteen de tijd voor onze klanten voor het geven van persoonlijk en vakkundig advies. Daarnaast bieden wij u goede service en garantie.

Een website geeft slechts een globaal beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag wil Van Leeuwen Natuursteen u alle mogelijkheden laten zien en ontdekken. We nodigen u daarom ook van harte uit in onze showroom aan de Zijveld 85A te Beneden-Leeuwen. Maak een afspraak of loop gewoon even binnen en vraag vrijblijvend om meer informatie.

Graag tot ziens!

Theodoor & LĂ©onie van Leeuwen

Heeft u een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op