Over ons

Wie zijn wij?

Van Leeuwen Natuursteen is een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers Het staat al ruim 35 jaar garant voor de bewerking en levering van hoge kwaliteit natuursteenproducten.

Wij werken met de modernste machines; vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ook het ambachtelijk handwerk van hakken en bewerking van de vele natuursteensoorten is bij ons in goede handen.

Het bedrijf is ontstaan in 1971 als eenmanszaak en in de loop der jaren uitgebreid naar een firma met meerdere medewerkers en een modern machinepark.

Graag neemt Van Leeuwen Natuursteen de tijd voor onze klanten voor het geven van persoonlijk en vakkundig advies. Daarnaast bieden wij u goede service en garantie. Een website geeft slechts een globaal beeld van wat er allemaal mogelijk is. Graag wil Van Leeuwen Natuursteen u alle mogelijkheden laten zien en ontdekken. We nodigen u daarom ook van harte uit in onze showroom aan de Zijveld 85A te Beneden-Leeuwen. Maak een afspraak of loop gewoon even binnen en vraag vrijblijvend om meer informatie.

Graag tot ziens!

Theodoor & Léonie van Leeuwen

Van Leeuwen Natuursteen is een familiebedrijf met enthousiaste medewerkers Het staat al ruim 35 jaar garant voor de bewerking en levering van hoge kwaliteit urnen en urnmonumenten van steen.

Wij werken met de modernste machines; vakmanschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ook het ambachtelijk handwerk van hakken en bewerking van de vele natuur steen soorten is bij ons in goede handen.
Graag neemt Van Leeuwen Natuursteen de tijd voor onze klanten voor het geven van persoonlijk en vakkundig advies. Daarnaast bieden wij u goede service en garantie. Een website geeft slechts een globaal beeld van wat er allemaal mogelijk is.Graag wil Van Leeuwen Natuursteen u alle mogelijkheden laten zien en ontdekken. We nodigen u daarom ook van harte uit in onze showroom aan de Zijveld 85A te Beneden-Leeuwen. Maak een afspraak of loop gewoon even binnen en vraag vrijblijvend om meer informatie.

leeuwen natuur steen urnen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren